Bestuurder & Sleutelfuncties

Uitstekend uitgerust en gekwalificeerd om het houderschap en/of de werkzaamheden van sleutelfuncties risicobeheer en interne audit in te richten en uit te voeren.
Brede ervaring op het gebied van risicomanagement, audit en bestuursondersteuning. Registeraccountant met masteropleiding in risicomanagement (cum laude).
Geschikt als expert-bestuurder door goede kennis van pensioenbeheer, vermogensbeheer en governance. Kennis op expertniveau van risicobeheer en interne audit.

Risicobeheer

Regie houden op en zorgdragen voor beheerste uitvoering van het risicobeheer. Afleggen van transparante en tijdige verantwoording.

Interne audit

(Laten) zorgdragen voor een effectieve interne audit op risicobeheer (het periodiek evalueren van de adequaatheid en doeltreffendheid van de interne controlemechanismen en andere procedures en maatregelen ter waarborging van de beheerste en integere bedrijfsvoering van een pensioenfonds, inclusief uitbestede werkzaamheden).

Risicobeheersing op basis van het
three lines of defence model

Contact verzoek

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot het risicomanagement binnen uw organisatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw volledige naam*
Vul hier uw volledige naam in
Vul hier uw volledige naam in
Uw emailadres*
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Uw telefoonnummer
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vragen / opmerking
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

worked for

Comments are closed.